fbpx

Socialcode STU holder infomøde hver uge

STU i Support- og Infrastruktur

Tag en særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU) i Support- og Infrastruktur. På Support og infrastruktur lærer du hvordan man vedligeholder servere og opsætter systemer samt hvordan du bliver en dygtig supporter, der kan hjælpe andre med IT-udfordringer

Support og Instrastruktur STU

Lær at mestre Microsoft

Vi begynder med en introduktion til Microsofts produkter, hvor vi sammen udforsker de forskellige softwareværktøjer, der hjælper os med at arbejde og skabe.

 

Dernæst dykker vi ned i det nye Windows 11-operativsystem. Vi lærer, hvordan man navigerer i det og bruger dets funktioner til at skræddersy vores digitale rum efter vores egne ønsker.

 

Derefter tager vi fat på Windows Server 2019, hvor du vil lære hvordan store mængder data og ressourcer administreres på netværk. Sammen ser vi på, hvordan teknologi holder alt sammen.

dots
undervisning

Få indblik i IT-sikkerhed

Vi dykker også ned i Microsoft 365, hvor du lærer at bruge dets apps til at skabe dokumenter, præsentationer og mere. Vi udforsker også Azure Active Directory, der hjælper med at administrere brugeridentiteter i skyen, og ser, hvordan det er med til at forme vores digitale sikkerhed.


IT-sikkerhed og skyteknologi er også vigtige elementer på vej mod at blive en dygtig supporter eller infrastrukturekspert. Vi ser på, hvordan vi beskytter vores digitale verden og undersøger, hvordan teknologien arbejder i skyen for at gøre vores digitale liv nemmere.

Fag på Support- og infrastruktur

Introduktion til Microsoft

Grundlæggende Microsoft-produkter: En oversigt over Microsofts værktøjer.

Windows 11

Udforsk Windows 11: Opsæt og naviger i det nye Windows 11-operativsystem.

Windows Server 2019

Windows Server 2019: Lær om funktioner og administration af Server 2019.

Microsoft 365

Effektiv brug af Microsoft 365: Optimer arbejdet med 365’s apps.

Azure Active Directory (Cloud)

Cloud-baseret identitetsstyring: Administrer brugere med Azure Active Directory.

IT-sikkerhed & Cloud

Sikkerhed i skyen: Beskyt data i cloudmiljøer og IT-systemer.

Bestem selv dine valgmoduler

Vores linjer består af en lang række spændende valgmoduler.

Vælg selv spændende valgmoduler

Bliv introduceret til programmeringssproget Python. På dette valgmodul lærer du grundlæggende regler for kodning gennem interaktive lektioner, kreative projekter og hands-on læring.

Bliv introduceret til webudvikling på valgmodulet Webdesign/WordPress. Lær at designe og administrere indhold samt skabe funktioner til moderne web sites.

Lær at bruge Visual Studio 2022 værktøjet som fundament til at udvikle, kompilere og fejlsøge kode. Vi kommer til at bruge Visual Studio platformen på langt de fleste programmeringsvalgmoduler.

Bliv introduceret til PhotoShop og Illustrator. På dette valgmodul får du grundlæggende færdigheder til billedredigering samt de redskaber der skal til for at arbejde med visuelle udtryk.

Bliv introduceret til hvordan AI kan bruges som hjælpemiddel i programmering. På dette valgmodul bliver du introduceret til OpenAI ChatGPT-4, og hvordan det kan bruges til fx at udvikle og fejlsøge kode.

På valgmodulet Programmering med C# bliver du introduceret til objektorienteret programmering (OOP). Gennem praktiske øvelser og gruppeopgaver vil du lære grundlæggende principper for OOP.

Tag de første skridt ind i Unity-verdenen. Dette valgmodul er et længere forløb, der giver dig erfaring med spiludvikling, programmering til spil, innovation og kreativitet.

Tag de første skridt ind i Unity-verdenen. Dette valgmodul er et længere forløb, der giver dig erfaring med spiludvikling, programmering til spil, innovation og kreativitet.

Lær alt hvad der er at vide om Windows 11. Vi bruger tid på at lære funktionerne og brugergrænsefladen i Windows 11 at kende. Dette valgmodul er essentielt, hvis du interesserer dig for support og infrastruktur.

Tag skridtet ind i virksomheds-IT på Windows Server 2019-valgmodulet. Lær at administrere netværk, sikkerhed og ressourcer for en stabil og effektiv infrastruktur.

Vil du høre mere om uddannelsen?

Tag en snak med Søren, hvis du lyst til at høre mere om optag, opstarter, fag, informationsmøder

Socialcode Uddannelsesleder, Søren Haagh

“At starte på Socialcode STU har været den bedste beslutning for mig. Jeg har udviklet mig socialt og fagligt”

Jakob Hansen

Elev på Software og Spiludvikling

“Socialcode STU er skabt med et ønske om at bidrage til unges faglige, sociale og personlige udvikling”

Søren Haagh, Uddannelsesleder

Søren Haagh

Uddannelsesleder, Socialcode STU

Vil du læse mere?

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om, hvad vores uddannelse indebærer, hvem Socialcode er, og hvad vi står for, eller hvordan vi kan hjælpe dig med at finde den rette vej, så opfordrer vi dig til at downloade vores uddannelsesbrochure.

 

I brochuren finder du detaljerede oplysninger om vores uddannelser, vores værdier, og de muligheder vi tilbyder for at støtte din udvikling.

 

Uddannelsesbrochure

Få tilsendt vores brochure og få et overblik over alle mulighederne, der følger med support og infrastruktur.

Hverdagen hos Socialcode STU

Fællesskab er en vigtig del af hverdagen. Udover spændende undervisning byder vi på regelmæssige udflugter og andre sjove aktiviteter, hvor relationer og sammenholdet på skolen styrkes.

Ofte stillede spørgsmål

Nej. Det er fint, hvis du har et grundlæggende kendskab til IT, men der kræves ikke særlige færdigheder for at kunne starte på Socialcode STU.

Nej. Vores undervisning er baseret på, at du skal have en kort instruktion, og derefter prøve det af med det samme. Ofte samler vi op sammen for at se hvordan elevernes opgaver ser ud. Vi lærer meget af at kigge på hinandens arbejde, så vi kan blive dygtigere og samtidigt trygge ved at give og modtage konstruktiv kritik.

Nej. Som udgangspunkt vælger man et linjefag, som er en IT-retning. Dertil kommer, at man bliver tilmeldt nogle obligatoriske fag som er en fast del af din uddannelsesplan, men du kan vælge ud fra en række forskellige valgfag, der er støtter op om din personlige og sociale udvikling. Du kan også vælge skolefag, hvis du fx vil være bedre til dansk, engelsk eller matematik, eller hvis du vil have støtte til at tage din afgangseksamen. Linjefaget er normeret til ca. 11 timer om ugen, og fag og valgfag er normeret til samlet 10 timer om ugen. Valgmodulerne fra de andre linjer kan også indgå som valgfag.

Ja. Du vælger et linjefag som er den overordnede ramme for dit forløb, men du kan tage  valgmoduler som hører til andre linjefag. Vi anbefaler dog, at man ikke har mere end et IT-fag ad gangen, så man mulighed for fordybelse.

Ja. Inden for de første 12 uger. Dit STU-forløb starter med et afklaringsforløb på 12 uger, hvor vi sammen finder frem til om Socialcode STU er noget for dig samt hvilken linje du hælder mest til. Derefter vælger du et linjefag, som du følger i resten af din tid hos os. Du kan dog stadig vælge valgmoduler fra de andre linjefag, hvis du prøve lidt forskelligt.

Vores skema er bygget op om et ugentligt timetal på 21. Dette kan gå lidt op og ned i forhold til de aktiviteter, vi har i gang på et givent tidspunkt.