Socialcode STU holder infomøde hver uge

Valgmoduler

Studieretningerne på Socialcode STU består af nogle valgmoduler, der toner din uddannelse i forskellige retninger. Er du fx. til Python, C#, databaser, Unity eller måske noget helt andet?

Sammensæt selv din uddannelse

Linjefagene er bygget op af en masse andre fag, vi kalder valgmoduler. Nogle af disse fag er obligatoriske for nogle af linjefagene – fx vil alle på Software- og spiludvikling møde både Python og C#.

 

Når vi alligevel kalder dem valgmoduler, er det fordi, at de stadig kan vælges selvom man er på et andet linjefag. Fx. kan man på Support og infrastruktur, hvor vi har fokus på hardware- og systemopsætninger, stadig godt have lyst til at lære noget om programmering, og derfor tage valgmodulet Python. Dvs. at alle moduler egentlig kan vælges uanset hvilket linjefag, man tilhører.

dots

Fag

Selvom langt de fleste fag, du kommer til at møde hos, har fokus på IT, så bliver der også tid til fag, der har med meget andet at gøre. Vi tilbyder fx fag som Samfund og Samtid, Skolefag (dansk, engelsk og matematik), Fitness og bevægelse, Kost og ernæring samt Esport. Dem kan du læse mere om her.

Sammensæt selv din uddannelse​

Bliv introduceret til programmeringssproget Python. På dette valgmodul lærer du grundlæggende regler for kodning gennem interaktive lektioner, kreative projekter og hands-on læring.

Bliv introduceret til webudvikling på valgmodulet Webdesign/WordPress. Lær at designe og administrere indhold samt skabe funktioner til moderne web sites.

Lær at bruge Visual Studio 2022 værktøjet som fundament til at udvikle, kompilere og fejlsøge kode. Vi kommer til at bruge Visual Studio platformen på langt de fleste programmeringsvalgmoduler.

Bliv introduceret til PhotoShop og Illustrator. På dette valgmodul får du grundlæggende færdigheder til billedredigering samt de redskaber der skal til for at arbejde med visuelle udtryk.

Bliv introduceret til hvordan AI kan bruges som hjælpemiddel i programmering. På dette valgmodul bliver du introduceret til OpenAI ChatGPT-4, og hvordan det kan bruges til fx at udvikle og fejlsøge kode.

På valgmodulet Programmering med C# bliver du introduceret til objektorienteret programmering (OOP). Gennem praktiske øvelser og gruppeopgaver vil du lære grundlæggende principper for OOP.

Tag de første skridt ind i Unity-verdenen. Dette valgmodul er et længere forløb, der giver dig erfaring med spiludvikling, programmering til spil, innovation og kreativitet.

Tag de første skridt ind i Unity-verdenen. Dette valgmodul er et længere forløb, der giver dig erfaring med spiludvikling, programmering til spil, innovation og kreativitet.

Lær alt hvad der er at vide om Windows 11. Vi bruger tid på at lære funktionerne og brugergrænsefladen i Windows 11 at kende. Dette valgmodul er essentielt, hvis du interesserer dig for support og infrastruktur.

Tag skridtet ind i virksomheds-IT på Windows Server 2019-valgmodulet. Lær at administrere netværk, sikkerhed og ressourcer for en stabil og effektiv infrastruktur.

Læs mere om vores studieretninger

Social Code tilbyder STU uddannelse i København med specialiserede IT-linjer inden for programmering, spiludvikling, infrastruktur og grafisk design for unge i alderen 16-25.