Socialcode STU holder infomøde hver uge

Hvorfor Socialcode?

Hos Socialcode tror vi på, at uddannelse skal være en rejse, hvor du udvikler dig, skaber varige venskaber, og opdager verden omkring dig. 

Følg dine drømme

Hvis du drømmer om at flytte hjemmefra, undersøge muligheden for at gå videre på en uddannelse, eller måske få en fod indenfor på arbejdsmarkedet, er vi her for at hjælpe og støtte dig på vejen.

 

Vi anerkender vigtigheden af fællesskab og personlig støtte i uddannelsesprocessen. Derfor tilbyder vi en hverdag, hvor du ikke blot lærer, men også inspireres, vejledes og støttes af dedikerede faglærere, pædagoger og vejledere. Uanset dine mål, har vi ressourcerne og ekspertisen til at støtte din rejse. Lad os sammen udforske, hvad fremtiden bringer.

 
dots

Vælg din egen retning

Hos os bliver din uddannelsesplan udformet således, at dine ambitioner og interesser får den rette opmærksomhed i hverdagen. Du starter med at fastsætte dine mål i samråd med din UU-vejleder – sociale såvel som faglige. Herefter bliver du knyttet til det linjefag, der bedst afspejler dine personlige og faglige interesser. Hvis du efter en afklaringsperiode har mere lyst til at gå i dybden med en anden retning, har du friheden til at vælge nyt linjefag.

Linjefagene på vores STU tilbyder hvert især unikke undervisningsforløb og specialiserede IT-fag. Denne  fleksibilitet sikrer, at din uddannelse løbende kan justeres, så den matcher din personlige udvikling og de interesser der opstår, når du lærer nyt.

 

Plads til alle

På Socialcode prioriterer vi et inkluderende miljø, hvor hver elev føler sig værdsat og accepteret. Vi forstår, at alle har unikke behov og omstændigheder, og derfor tilstræber vi at tilpasse vores undervisning for at imødekomme hver enkelts situation og særlige behov.

 

Undervisningen hos os foregår i mindre grupper, hvilket ikke kun sikrer, at vi kan tage individuelle hensyn, men også skaber et tæt og støttende fællesskab. Denne tilgang giver plads til, at alle elever kan deltage aktivt og føle sig inkluderet, uanset deres personlige udfordringer.

 

Ved at vælge Socialcode, vælger du et sted, hvor der er plads til alle, og hvor hver elev får mulighed for at udvikle sig i et støttende og forstående fællesskab.

dots
STU uddannelse

Fokus på uddannelse og beskæftigelse

Hos Socialcode er det overordnede fokus på at skabe veje til et selvstændigt og aktivt voksenliv. På uddannelsen arbejder vi hele tiden med dette mål for øje – både på vores IT-linjer og i vores valgfag. Vi fortolker det selvstændige og aktive som noget man opnår, når  man med kompetence, gennem egen kraft og vilje formår at række ud efter de ting, man ønsker sig – også selvom det til en start kan være svært. Vores forløb giver mere end sociale og faglige kompetencer, vi lægger særlig vægt på, at disse kompetencer skal kunne sættes i spil i uddannelsessystemet eller i arbejdslivet efter end uddannelse.

Anerkendelse

Hos Socialcode STU er vores filosofi grundlagt på princippet om solidarisk anerkendelse, hvor de forskelligheder vi har med i læringsrummet, i virkeligheden er forudsætningen for deltagelse i vores uddannelsesfællesskab. Alle vil komme med forskellige kompetencer, historier, problematikker og udfordringer – noget som bidrager til fællesskabet, og noget vi alle kan vokse og lære af. 

6 værdier, der er vigtige for os

Læring

Vi vil rigtig gerne have du lærer noget hos os. Uanset hvordan dine tidligere oplevelser i uddannelsessystemet har været, så er det vigtigt for os, at du får læring med – også om dig selv.

Udvikling

Vi ønsker at se dig blive den, du skal blive. Med alt det potentiale. du har – både fagligt og personligt

Meningsfulde fællesskaber

Vi vil introducere dig for et fællesskab, hvor vi tror på du kan føle dig hjemme – både sammen med underviserne og andre unge med samme interesser.

At møde verden

VI arbejder hårdt for arrangere meningsfulde praktikforløb, hvor du får muligheden for at prøve det af, du har lært, og samtidigt bliver en del af nye fællesskaber, der vil støtte din udvikling.

Afklaring

Gennem din tid på Socialcode vil vi gennem vejlednings- og udviklingssamtaler hjælpe dig med at få afklaret dine uddannelses- og beskæftigelsesmuligheder efter endt uddannelse.

Teknologi

Vi forstår, at teknologi er en stor og vigtig del i ungdomslivet, og betyder ofte meget for unge mennesker. Det kan være gennem spil og sociale medier, men også gennem udviklingsværktøjer, der giver mulighed for at skabe. 

“Socialcode STU er skabt med et ønske om at bidrage til unges faglige, sociale og personlige udvikling”

Søren Haagh, Uddannelsesleder

Søren Haagh

Uddannelsesleder, Socialcode STU

Hverdagen i Socialcode STU

Fællesskab er en vigtig del af hverdagen. Udover spændende undervisning byder vi på regelmæssige udflugter og andre sjove aktiviteter, hvor relationer og sammenholdet på skolen styrkes.