Forløb & kurser

Forløb og kurser hos Social Code

Kommende opstarter:
26. maj
14. august
Næste: 26. maj

Vi tilbyder i samarbejde med Itucation en lang række IT-kurser, der strækker sig fra programmering, spiludvikling, databaser og infrastruktur til digital markedsføring, sociale medier og e-handel. Nogle af kurserne vil blive afholdt hos Itucation, men vi sikrer os, at den socialpædagogiske tilgang til kursistens trivsel og læring som er en del af vores kerneydelse  følger med – læs mere her.

Vi tilbyder opkvalificeringsforløb for unge, der endnu ikke har kvalifikationer til at komme ind på en akademiuddannelse. Indholdet af vores forløb ’Software-, web- og spiludvikling’ og ’Support og infrastruktur’ vil efter endt forløb kunne indgå i en realkompetencevurdering, der kan lede til en positiv adgangsvurdering i forhold til at blive optaget på en  Akademiuddannelse inden for IT-området.

Alle vores forløb og kurser har, udover det faglige indhold, løbende pædagogiske udviklingssamtaler samt uddannelsesvejledning. Dog er det ikke alle unge, der er helt klar over hvor en uddannelse kan tage dem hen. Derfor tilbyder vi et spændende uddannelsesafklaringsforløb, hvor vi bl.a. besøger virksomheder og uddannelsesinstitutioner for at udvide de unges horisont i forhold til hvilke uddannelser der findes, og hvilke livsbaner, de kan åbne op for. Dette forløb er bedst egnet til unge, der allerede forestiller sig uddannelse og beskæftigelse inden for IT-branchen, men endnu ikke er helt sporet ind på hvilken gren af branchen, der vækker mest interessant.

Vi tilbyder også et  spændende forløb, der fokuserer på generel uddannelsesafklaring. Vi har lavet et intenst forløb med masser af virksomheds- og uddannelsesbesøg samt nogle sjove dage, hvor man får lov til at prøve et bestemt arbejdsområde af. Man kan fx få lov til at gå sammen med en mekaniker, murer, elektriker, pædagog, SoSu osv. i nogle dage for at se hvordan et specifikt fag ser ud i praksis. Hver uge fører vi uddannelseslog, der hen mod slutningen af forløbet samles til et overordnet billede af hvilke interesser, der skrives frem. Vi vejleder også i forhold til at samle sammen til en realkompetencevurdering, hvis ikke kvalifikationerne er der til at søge ind på drømmeuddannelsen.

Prækvalificering

Software-, web- og spiludvikling

Hvis du drømmer om en uddannelse inden for softwareudvikling, men ikke har de rette kvalifikationer for at komme ind, så kan dette forløb være lige det, du mangler. 

Support og Infrastruktur

Hvis du drømmer om at håndtere servere, supportere store IT-systemer, problemløse og meget andet inden for en spændende gren af IT-branchen, og har du ikke de rette kvalifikationer for at blive optaget på den helt rigtige uddannelse, så er der her du skal starte. 

Kurser

Introduktion til Software-, web- og spiludvikling

På dette kursus bliver du introduceret til programmering, databaser, hjemmesideudvikling og webdesign, grafisk design, brugervenlighed og spildesign.

Python for begyndere

Python programmering bliver fortsat større verden over. Styrk dine programmeringskundskaber med dette kursus.

Unity - Junior programmer

Kom i gang med Unity Game Engine og begynd at lave dine egne spil. Du vil samtidigt blive introduceret til programmeringssproget C#. 

Introduktion til Microsoft-produkter

Målet med kurset er at gøre dig til superbruger og giver dig kompetencer  inden for IT, kommunikation og organisering.

Windows 11

Bliv dygtig til at arbejde med og organisere værktøjer, enheder og opsætning  i Windows 11.

Microsoft 365 / Windows Server 2019

På dette kursus opnår du kompetencer og erfaring med Cloud og IT-sikkerhed med Microsoft 365 og Windows Server.

Afklaring

Uddannelsesafklaring - Tech og IT

Har du en interesse for teknologi og IT, men har endnu ikke fundet den helt rigtige retning inden for branchen, så er dette forløb noget for dig. Vores mål er, at du efter et endt forløb ved hvilken vej du skal gå, og hvordan du kommer i mål med dine drømme.

Uddannelsesafklaring - generelt

Vores uddannelsesvejledere har mange års erfaring med at hjælpe unge til den rette uddannelse, og vi kan også hjælpe dig. Vi vejleder om muligheder, og arbejder pædagogisk med de problematikker og udfordringer, der kan være barrierer i forhold til at søge om optagelse på ordinær uddannelse.

Vejen videre

Meld dig til allerede nu!