Velkommen til Socialcode

Socialcode er et tech-uddannelsestilbud for uddannelsesparate unge, der vil udvikle programmerings- og udviklingskompetencer inden for et spændende felt i konstant udvikling.

Vi er dybt engagerede i kompetenceudviklingen af udsatte unge med behov for en særlig støtte, og tilbyder en rummelig og målrettet indsats med højt fagligt indhold.

Socialcode er mere end en tech uddannelse et fagligt netværk et fællesskab at blive inkluderet

[Programmering]

Lær at kode til mange forskellige platforme. Alt fra web-applikationer til dataanalyser til komplekse beregninger til kommunikation med databaser.

[Web udvikling]

Lær hvad der skal til for at skabe spændende og visuelt imponerende hjemmesider. Få kompetencer inden for mange forskellige udvkiklingssprog - fx php, java, sql, HTML, CSS og meget andet.

[UX/UI Design]

Lær at udvikle kvalitet i brugeroplevelsen (user experience) i programmer og web-applikationer.

[Netværk]

Deltag i meet-ups, og mød etablerede fagfolk, der arbejder med de nyeste værktøjer inden for feltet

[Social læring]

Deltag i meningsfulde læringssituationer. Vi arbejder problem- og projektorienteret i teams for at løse opgaver, der er relevante for feltet.

[Inklusion]

Uanset faglige forudsætninger og baggrund, er der plads til alle hos Socialcode. Vores undervisere besidder en unik kombination af en socialfaglig og teknisk baggrund.

[Kurser]

Socialcode tilbyder to typer kurser. Et 13-ugers introduktionskursus, og et 26-ugers specialiseret spor. Introduktionskurset er en forudsætning for at gå videre til det specialiserede spor.

På introduktionsforløbet arbejder vi med hvad det vil sige at programmere og udvikle til internettet. Der vil blive introduceret til fag fra de specialiserede spor, men hovedsageligt vil arbejdet bestå af at udvikle simple programmer, der kan implementeres på web-sider. 

På de specialiserede spor arbejder vi videre med mange af elementerne fra introduktionsforløbet, men går i dybden med hvert emne. Der arbejdes projekt- og problembaseret i teams.

På introduktionsforløbet arbejder vi med at give kursisterne indsigt i hvad det vil sige at programmere og udvikle til internettet. Der vil hovedsageligt blive introduceret til de fag, der udbydes på de specialiserede spor

Web-udvikling handler om udviklingen af hjemmeside og web-baserede programmer. 

(kan vælges som specialiseret spor)

Java er et objekt-orienteret multiplatformssprog, der er skabt til at kunne køre på mange forskellige systemer, og er et af de mest populære og anvendte sprog i dag. 

(kan vælges som specialiseret spor)

Python er et såkaldt general-purpose programmeringssprog, hvilket vil sige, at det kan bruges til at kode nærmest hvad som helst. 

(kan vælges som specialiseret spor)

UX/UI design handler om at udvikle kvaliteten i brugeroplevelsen (user experience) i programmer og web-applikationer. 

(kan vælges som specialiseret spor)

[Socialcode - team]

Socialcode er skabt af et hold engagerede professionelle, der med hver sine unikke baggrunde inden for IT, tech, pædagogik, læring og udvikling, økonomi, administration og ledelse, er gået sammen for at løfte en meget vigtig opgave. Vi er dybt engagerede i kompetenceudviklingen af udsatte unge med behov for en særlig støtte, og tilbyder en rummelig og målrettet indsats med højt fagligt indhold.

Søren_profile2

Direktør
soren.haagh@socialcode.dk
+45 2630 0197

Tina_profile

Praktik/mentorforløb
tina.israni@socialcode.dk

Simon_Profile2

Underviser
simon.sejer.nielsen@socialcode.dk

Lars_profile2

Administration
lars.hejlskov@socialcode.dk

Kontakt Socialcode for mere information