Socialcode er et tech-uddannelsestilbud for unge, der ikke har haft held med at etablere sig inden for rammerne af det traditionelle uddannelsessystem.


Kurser

Vil du lære at programmere?

– også selvom det er svært

Kurserne hos socialCode er målrettet unge mennesker, der ikke har haft de bedste betingelser – personligt, socialt og i uddannelsessystemet.

Vi sørger for, at vores kursister kan komme hurtigt i gang med at programmere inden for det programmeringssprog, de ønsker – også selvom de har haft problemer med at gennemføre traditionelle uddannelsesforløb.

Skriv til os, hvis du vil høre mere om hvilke kurser du kan vælge, og hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i gang.


Kontakt socialCode


Faglig kvalitet

State-of-the-art tech kurser, der lever over til professionelle krav, formidlet af en teknologikyndig undervisningsstab.

Inklusion

Vi accepterer og arbejder med de problematikker, kursisterne bringer med sig.

Fællesskab

Vi melder os til månedlige meet-ups, hvor kursisterne møder de etablerede professionelle samt får et indblik i, hvad der rører sig i tech-verdenener

Praktik

Vi arbejder for, at kursisterne får adgang til de professionelle felter som kurser åbner op for

Socialfaglighed

Udover tech-faglige undervisere består vores personale af socialfaglige mearbejdere, der tager sig af de problematikker, der er forbundet med at skulle gennemføre kurser med komplekst indhold.

Mening

Vi lægger stor vægt på, at kursisterne skal opleve meningsfuld undervisning. Det skal være tydeligt, hvorfor de emner vi gennemgår kan bruges.